Stijn Janssen


Ik ben een professionele chef met ruim 10 jaar ervaring op het gebied van verfijnd tafelen in Europa, Afrika en Azië.Mijn doel is om mijn uitgebreide culinaire ervaring verder te verfijnen en nieuwe inspiratie op te doen door met verschillende culturen en keukens in aanraking te komen. Zo vind ik het bijvoorbeeld fantastisch om te experimenteren door verschillende kooktechnieken te combineren. Daarom is het werken via Bookfoods voor mij zo'n leuke uitdaging; ik kom in aanraking met allerlei culturen, culinaire voorkeuren en een aspect dat mij met name aantrekt is het directe contact met de klant; u dus!


Experience
 • 2003 – 2006
  Line Cook
  Private Chef
  Pretoria (Zuid Afrika) Restaurant Mosaic Ik was hier allround werkzaam; van het bereiden van volledige maaltijden tot het samenstellen van menu's en bedenken van nieuwe gerechten. Het menu was Europees met de nadruk op modern en vernieuwend.
 • 2006 – 2008
  Sous Chef
  Private Chef
  Kuala Lumpur, Maleisië Grand Hyatt De keuken van het Grand Hyatt is groot en verdeeld in afdelingen. Ik was hier de eerste 5 maanden verantwoordelijk voor de sauzen afdeling gestaan en later op de sushi afdeling gestaan. Hoewel ik hier mijn voorliefde voor de hele Aziatische keuken heb opgedaan is voor de Japanse keuken erg geliefd in Maleisië en heb ik vooral daar veel ervaring mee opgedaan.
 • 2009 – 2011
  Sous Chef
  Private Chef
  Boedapest, Hongarije Four Seasons Onder leiding van de chef de cuisine heb ik hier kennis gemaakt met de Oost Europese en Russische keuken.
 • 2011 – 2013
  Executive Chef
  Private Chef
  Luzern, Zwitserland Hotel Schweizerhof Ik had de leiding over de afdeling vlees en gevogelte, naast allround werkzaamheden.
Education
 • 2001 – 2003
  Opleiding "Gespecialiseerd Kok" (niveau 4)
  Beverwijk Culinair Centrum Beverwijk
See Education and Experience

Send Message
Average response 12 hours

Cook at Your Place Yes

Delivery Yes

Ingredients Included

Cookware Included

Tableware Included

Working hours 10:00 - 00:00

Cart

Cart is empty.